lauantai 15. heinäkuuta 2017

Astiastot, pihat ja lelut

Uudet alueet.
Heippundahl! Kesä se vain etenee. Ikkunan läpi katsottuna näyttää kauniilta ja aurinko lämmittää mukavasti. Kisumummo ja –pappa pukeutuvat jo talven varalle. On villapaitaa, kaulaliinaa ja lakkia päässä, kun piipahtavat pihalle. Ja siellä ovatkin kovasti piipahdelleet. Meillä on näes aivan uusi alue takapihalla. Sen nimi on Firenze. Siellä on kuulkaa ruusut ja säleikköomenapuut ja kaikki. Sitten sinne kuulemma tulee vielä auringonottotuolit. Minä en siihen askareeseen tuolia tarvitse. Ihan ruokasalin pöydällä vaan kellottelen ja jokainen karvatupponi ahmii aurinkoa sisäänsä. Talven varrallehan vain minäkin. Raskasta on.


Viiniköynnös rehottaa.



Mamikin on ruusu.

Esko! Älä vain mene sinne
terävälle nurmikolle!




















Tästä sitä omenasatoa sitten keräillään.

Uusi kupponen käyttöönottovaiheessa.
Esko-Pesko sai uuden astiaston. Se ei mielestäni ole sen kummempi kuin edellinenkään. Paitsi että se on kissoille tarkoitettu. Kai..? Ei siinä ainakaan ole koiran kuvaa, kuten vanhoissa. Ja se on vähän syvempi. Siihen saattaa hulahtaa vähän enemmän ruokaa tätä nykyä. Ja se ei varmasti Eskoa haittaa. Maha viistää taas maata. Mutta norkoilee entiseen malliin keittiössä. Kisupappa antoi hänelle jopa raakaa ahventa. Yök! Ei sovi herrasmiehille, sanon minä.


Käyttöönotto aloitettu.

35 sekuntia käyttöönoton jälkeen.




























Tämä kalansyöntikuva ei sovi herkille.




















No, minä vastaavasti sain uuden lelun. Tiedäthän sellaisen spinnerin, mitä pyöritellään. Voit nikkaroida sellaisen itsekin, sanoo ystävämme Tubettaja Tume. Tai siis Mamin ystävä, tai no tuttava. Enivei, voit katsoa sitä täältä:


Ehkä väri ei miellytä Eskoakaan.
Ihan Kisumummon mieliksi pyöräytin sitä kerran. Sitten alkoi väsyttää. Vanhat lelut ovat paljon parempia. Kuten joulukuusen käpytontut, kynät, kukkamaljakot, kynttilänjalat sun muut ihanuudet. Ahkerasti olen sullonut pientavaroita kaapin taakse. Mami kävi, mutta unohti ottaa ne esille. No, ehkä ensi kerralla sitten.

Miten niin minun pitäisi laihduttaa?

Nauti sinäkin Suomen ”kesästä”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti