maanantai 25. heinäkuuta 2016

Valvomista ja palvomista

Nyt oli kyllä kamalan tylsä viikonloppu. Mami, Kisumummo ja –pappa lähtivät musiikkijuhlille ja jättivät meidät pitkät päivät yksin oleilemaan. Tulivat kotiin vasta yömyöhällä. Jouduimme siis valvomaa ja valvomaan. Kovaa on kisun elämä. Paljon pitää tehdä vaatimattoman ruokansa eteen.


Jääkaappi on kisun paras ystävä.
Missä ruoka viipyy!

Itsekö pitää hakea?





(Tämä on sensuroitu.)
Esko menetti jo aivan hermonsa. Vatsa kurni niin, etten minäkään saanut juuri nukuttua. Vaikka vieläkin jet lägit painaa.

















Mami meni festareille vapaaehtoistyöntekijäksi. Se on aina halunnut kerätä roskia sellaisella Aku Ankan roskapiikillä. (Sellaisia ei muuten ole, mutta on hienoja roskapihtejä http://www.harjat.com/product/2580/roskapihti-roskapihdit-853-x-100-mm )


Näin se käy kun on kunnon työvälineet.
Mutta ei! Ei saanut roskatyttönä olla. Joutuikin piikomaan julkkiksia. Vei niille limua, pyyhkeitä, siivoili telttoja jne. Back stagella siis. Osa kuuluisista henkilöistä oli tosi mukavia, mutta osa aika leuhkoja, vaikka telkussa esittävätkin kivoja. Suu on naurussa korvasta korvaan, mutta sitten ei sanota mitään pikku piialle, vaikka kuinka palvelisi – ja palvoisi.

No, jotkut oli kyllä tosi tosi mukavia. Moikkailivat ja kiittivät nätisti, kun Mami siivosi niiden jälkiä. Ja kyllä Mami oikeasti tykkäsi olla siellä. Vähän niin kuin julkisuuden valokeilassa. No, ei ihan tainnut osua kyllä Mamiin se keila. Ja onneksi ei osunut. Olisi voinut tulla vaikka kuhmu päähän.


Varo! Vastaleikattu ruoho voi olla tosi terävää!
Minä kyllä sanon, että ihan turha on mennä musiikkijuhlille ketään julkkista palvomaan, kun sellainen on jo kotona. Siis minä! Minullahan on Instagramissakin tuhansia seuraajia. No, ainakin yli 2000. Ja se ei ole vähän se – kissalle. Tästä lähtien Mami saakin palvoa minua ja yksin minua. Ja pysyä kotona, ettei meidän tarvitse enää niin paljon valvoa. Miau!

2 kommenttia:

  1. Oulun täti on ihan Tyrmistynyt moisesta kisujen heitteelle jätöstä !!! Hyvä Esko, kyllä noin huonosta palvelusta pitääkin reklamoida.... Kyllä on Eskolla taas asiaa tätille kun nähdään <3
    Terkut myös niille heitteille jättäjille :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, rakas Täti. Kyllä puhut asiaa. Nyt olen sitten istunut Mamin sylissä kaiket illat. Ensin käyn lämmittämässä turkkini kuistin penkillä auringon valossa ja sitten kömmin syliin. Kyllä Mami nauttii, kun ei palele!

      Poista