maanantai 3. huhtikuuta 2017

Jäätä ja päätä

Näin sitä mennään ulos klo 11.24,37.
Heissuli veissuli! Kevät tuli, lumi suli ja niin edespäin. Eiliselle luvattiin aurinkoista päivää. Sellainen hernerokkasumu oli, ettei eteensä nähnyt. Jos se oli Suomen aurinkopäivä, taidan viettää kesän sisätiloissa. Toisin kuin Esko, joka on taas hoksannut olevansa ulkokissa. En ymmärrä, mikä ihmeen vimma sillä on pyrkiä keväisin ulos, kun ei kuitenkaan siellä viihdy. Ei etenkään valjaissa. Ja nehän ovat kissan ainoa turva, että löytää takaisin kotiin pihapolulta. No, ei rakas veljenikään mene tuollaisessa märässä kelissä ulos. Sisällä on ihan hyvä.


Ja tullaan sisälle klo 11.24,38.

















Ahkerointia parhaimmillaan!



Mamilla oli kiireinen viikko, kun piti työskennellä ahkerasti taitoluistelun MM-kisoissa. Siellä paikkaili jäätä. Vaikka välillä hurvittelikin jääkoneen kyydissä. Varmaan huimaa menoa viilettää areenalla pitkin ja poikin. Oikein onnistuneet kisat oli. Hyvä Mami!









Helsingin Sanomat taas kertoo, miten voi saada ajatuksista liukkaammat. Syömällä hyvin.

Tältä näyttää kisun ruokakuppi
24/7

Aivojen kehityksen käynnisti kuulemma ruoka. Sitä mieltä mekin ollaan. Pitää syödä hyvin ja levätä sen päälle. Tuossa artikkelissa tosin kehotetaan syömään myös paljon hedelmiä. Yök! Minä en sellaiseen koske. Esko tosin syö ihan mitä vain. Mutta en ole ihan varma, kasvaako tuolla menolla aivot vai maha. Mene ja tiedä.













Hän tarvitsee uuden kodin.
Ihmisihmisillä on muutenkin nyt päänvaivaa, kun pitää päättää, ketä äänestäisi vaaleissa. Me Kisupuolueessa kannatamme lähiruokaa (siis aina lähellä ruokakupissa saatavilla), silityspalvelutoimintojen parantamista, kotilääkäripalvelujen lisäämistä (jos pitäisi lääkäriin lähteä, tulkoon se tänne!), auringon paistetta ja hyvää ruokaa (vai tuliko tuo jo sanottua…?). No, enivei, kaikille eläimille hyviä oloja, kiitos.



Ja hän. Mieluiten sellaisen,
missä voi rauhassa kasvattaa
aivokapasiteettia.

Onko tässä mennyt tasa-arvo
jo vähän liiallisuuksiin?

Välillä pitää tehdä töitäkin.
Tässä paketoin Kisuenon
synttärilahjaa.

Ovatko nuo hedelmiä...?

Hyvä, Esko, kun tulit sisälle!
Komero on ihan paras paikka.

Pelottava metsästäjä.

Olkaa vähän hiljempaa, että pentu saa nukkua.

Ihana tuolini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti