perjantai 7. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen tulee - oletko valmis?

Meillä touhotetaan kovasti pääsiäisestä. Minun mielestäni vähän liikaakin. Suklaamunia ostellaan kaupasta ja kootaan yhdessä niiden yllätyksiä. Kisuenokin käväisi yhden rakentamassa. Ei ole nikkari-ihminen hän. Toisin kuin Mami. Käden käänteessä Smurffitalon tekaisi.

Hmm...?? Mikä tämä muka on?
Jokin epävakaa jakkarako?

Jaa! Bumerangihan se.

Näin näppärä on Mami!

Siellä on Smurffin hyvä asustella.


Sillä aikaa minä autoin Kisumummoa ompelutöissä. Hyvä tuli, vaikka saksien käyttö ei minulta vielä luonnistakaan. Oltiin kaikki oikein tyytyväisiä töidemme tuloksiin.

Saisinko vähän pienemmät,
käpäläergonomiset sakset, kiitos.

Hienoa jälkeä tulee, eikö totta?

Viime viikolla ihmettelin, mitä meillä kasvatellaan ikkunalaudalla. Että onko se vallan syötävää. Ja onhan se! Esillepanoa voisi vielä hieman hioa. Tuppaavat kupposet kaatuilemaan, kun ohranversoja nakerramme.

Tarjoilija! Ensimmäinen kattaus on valmis.
















Mamilla on kiirettä, kun pitää taas pääsykokeisiin lukea. Olen ollut vähän huolissani, että miten pärjää, kun en pysty täältä käsin auttamaan. Mutta huojennuin kovasti, kun kuulin, että  apulaisia riittää. Kovin ahkeria näyttävät kaikki sielläkin olevan. Kyllä yliopiston ovet Mamille ihan varmasti aukenevat. Siis toisetkin ovet. Sehän opiskelee jo, mutta haluaa vaihtaa. Ihmisihmiset ovat niin kovin levottomia. Ensin halutaan yhtä ja sitten toista. Minulle kyllä kelpaa ihan tämä nykyinenkin. Pitää vaan ottaa ihan rauhallisesti ja tuumia asioita eri kanteilta - siinä torkkujen väleissä.


Hyvä, että näytät Mamille
sivun, mistä pitää jatkaa.

Jess! Painele vielä vähän tietoa masuun.

Kiirettä näyttää pitävän.







































Me ollaan myös ulkoiltu. Kuistilla minä ja Esko-Pesko käväisi ihan pihalla. Kylmää oli. Kevätilma on niin petollista. Mutta ihanaa on mennä sen jälkeen peiton alle lämmittelemään. Mene sinäkin!

Hrr... Kylmä tulee.

Söpö pentu, eikö totta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti