lauantai 6. toukokuuta 2017

Karjakko, Sokerikko ja Kermakko

Nyt se on alkanut. Ulkoliikuntakausi nimittäin. Esko-Pesko ehti meistä kahdesta ensimmäisenä nauttia auringosta pihamaalla. Siitä on tulossa tosi hyvä vahtikissa. Vahtii kärpäset, muurahaiset ja hämähäkit ihan tuosta noin vaan.

Esko on tarkkana kuin porkkana.


Minäkin tein kevättarkastuksen. Katsoin huolella, että ulko-ovi, kynnys, rappumatto ja portaat ovat kaikki tukevasti paikoillaan. Ja tähän minulla ei mennyt minuuttiakaan. Sen jälkeen palasin huojentuneena sisätiloihin. Muut voivat nyt ulkoilla kaikessa rauhassa turvallisin mielin.







Onko hyvä kevätsää, rouva Lehmä?
Mami oli muuten laskemassa eilen lehmiä laitumelle. Siellä vasikat kirmasivat karjakkojen kanssa iloisina pelloilla. Mamin seuraksi oli tullut lukuisa määrä muitakin katsomaan tätä ihmettä. Niin suosittu on meidän Mami!










Tästä iloisesta ulkoilutapahtumasta kertoo myös Herra Internet:

Mami on hyppelehtinyt muutoinkin ulkona. Oli auttamassa lapsi-ihmisiä istuttamaan kevätkukkia Wapputapahtumassa. Mutta hiukan huolestuin, kun huomasin, että krokotiili on syönyt sen. Toivottavasti Mami on jo toipunut tuosta järkyttävästä tapahtumasta.

Tuo siis söi Mamin!





















Ei hätää! Joku urhea kyllä tulee pelastamaan.
Ennemmin tai myöhemmin!
Siitä olisi kyllä tullut hyvä karjakko, kun tykkää olla kovasti ulkoilmassa. Mökeilläkin aina haluaa käydä ulkohuussissa. Minä en kyllä sellaiseen menisi. Sisävessa on kaikista paras. Olen kuullut, että jotkut kissat tekevät tarpeensa vallan ulos, pihamaille ja metsiin. Sivistymätöntä, sanon minä.









No, enivei, minulle riittää, että saan ihailla ikkunassa Sokerikkoa ja Kermakkoa. Ne Kisumummo on saanut Kisuisomummolta ja nyt koristavat kauniisti keittiötä.

Koko perhe sulassa sovussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti