sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Omat alueet

Kaikilla meillä pitää olla omat yksityiset alueemme, joille toisilla ei ole asiaa, vai mitä? Meillä kaikki alueet on meidän kisujen käytössä. Tai no, ruokasalin pöytä ei. Paitsi jos Mami on kotosalla. Se ei pidä siitä niin nuukaa.

Eskolla on mukavannäköinen oma alue.

Hei! Saisiko tulla kylään?































Meillähän on kahden tassun sääntö. Eli kaksi tassua pitää vähintäänkin olla ikkunalaudalla. Muu keho voi ollakin sitten pitkin pöytää. Mutta Mami ei vissiin osaa oikein hyvin laskea, kun joskus riittää yksi tassu tai enimmäkseen ne voi olla missä sattuu.

Katsokin, että menee ihan ihan suoraan!
Kisumummo on kovasti askarrellut. Ensin laitteli Eskon kanssa valokuvia kehyksiin. Eihän niillä nyt niin kiire olisi vielä ollut. Sinne menivät Mamin kesällä otettu ylioppilaskuva, muutaman vuoden vanhat Minionsien kuvat ja Kisuisomummon lapsuuden kuva. Kaikki on nyt nätisti ja siististi.









Sitten Kisumummo alkoi tehdä joulukalentereita. Niissä meillä kolmella riittikin puuhaa. Etenkin liimanauhojen laittelussa me pojat oltiin kovasti avuksi. Esko halusi aina viedä roskat – minne milloinkin. Hienot tuli, vaikka itse sanonkin.

Leikkaaminen on tarkkaa työtä.



Roskat pitää viedä huolella pois.

Valmista tuli.







Meidän omat tossut.



Me saatiin toi kisurasia synttärilahjaksi.


Tämä on ihan paras alue.









































Kiitos kysymästä, oikein mukavanoloinen on.





















Niin, niistä alueista. Meille tuli uusi sohvakalusto. Oikeaa lehmää. Minäkin sain oman tuolin. Ennen siinä oli Kisumummon tuoli, mutta nyt ei enää. Annan sen kyllä istua tuolissani, jos ottaa syliin. Ja ainahan se ottaa. Tai no, ei ehkä ihan varsinaisesti ota, mutta kun siihen vain reippaasti tallustelee ja laittelee itsensä kerälle, niin kaikilla on oikein mukavaa.


Muita alueita meillä on vaikkapa Kisumummon aamutossut. Oikein pehmeät ovat ja mukavat. Ja sopivan kokoiset. Esko on ottanut omaksi alueekseen vielä Mamin joulukalenterikasan. Siis luit aivan oikein. Kasan! Siinä on kalenteri jos toinenkin ja kaikissa suklaata sisällä.


Minä olen tehnyt Mamin kanssa esseetä, eli siis siinäkin on yksi alueistani. Mamin masu. Prrr…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti