perjantai 2. joulukuuta 2016

Kiirettä pitää

Heissuliveissuli! Täällä ollaan taas linjoilla. Onkin pikku tovi vierähtänyt, kun ei ole ollut tuota automaattikirjoittajaa (Kisumummoa) paikalla, niin en ole voinut terveisiäni sinulle välittää.

Tarvitaan paperia ja sakset ja teippiä ja tietysti
kaksi kisua.
Täällä sen kuin hulina ja huiske jatkuu. Kovasti näyttävät nuo ihmisihmisemme kiireisiltä. Yhtenä päivänä Kisumummo tuli kotiin pikku laatikoiden kanssa ja paketoi niihin joululahjoja. Me tietysti autoimme, minkä tassuista lähti. Hyvät tuli, kun oikein paneuduttiin asiaan. No, Esko-Pesko paneutui vähän liikaakin. Lommoille meni yksi, mutta hyvä ajatushan se on tärkeintä kuitenkin, eikö totta.

Pitäisikö Eskon painoindeksistä huolestua?




Kun siitä tuoksinasta selvittiin, alkoi meille tulvia vihreitä suuria laatikoita talon täydeltä. Mami pakkasi niihin kaiken, mitä näki. Oltiin kovasti siinäkin mukana. Tyhjät hyllyt ilahduttivat meitä eniten. Nehän voi aina täyttää mustalla kissalla.

 
Taiteellinen silmäni ei ole nyt ihan varma, ovatko
nämä kauniita sisustuselementtejä.

Juuri kisunmentävä kolo.





















Ei, tämä ei ole se salainen piilo, jos niin luulit.





















Kisupappa käväisi Oulussa sikäläisiä Minionseja tapaamassa. Niin kuin ei olisi riittänyt, että sieltä tuli kaksi ensin tänne. Eivätpä löytäneet minua. Salainen piiloni on todella hyvä. Ei, en kerro sitä sinullekaan, voisit vaikka paljastaa minut. Hys!

En ihan ymmärrä, kun Kisumummo kutsuu niitä pikkuötököitä Mussukoiksi. Minä olen nimittäin se ainoa ja oikea pää-Mussukka. Ja Esko ehkä sivumussukka. Minionsit on Minionseja ja se siitä.

Aika sopiva.
Meillä käväisi myös kesä kylässä. Leppäkertuksi naamioituneena. Ei minua talvi tosin haittaa ollenkaan. Hämärässä voi kehrätä ja kehrätä ja käpertyä takkatulen loimuun. Se se vasta on elämää!

Nyt meni sisäinen kello vähän sekaisin,
mutta ei kai se haittaa.






















Mami täytti Kisumummolle Pupu-joulukalenterin. Eikö se olekin kissaihmiseksi ihana. Ja avasi Instagramiin minun ikioman joulukalenterini. Käypä katsomassa. Löytyy nimellä Vainopupu. Miau!

Mamia vähän ikävä. Onneksi jätti puseron.

Hän on hiukka hiljaisempi Pupu.

Meillä löytyy kosolti rentouttavia paikkoja.

Ei kovin avarakatseinen Minions.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti