perjantai 10. maaliskuuta 2017

Heliumpallo

Ah! Tämä se vasta on elämää!
Ah, rakas Aurinko. Olet taas ilmestynyt ikkunani taa. Ja jopa läpi. Ei mikään voisi olla ihanampaa kuin raskaan päivän jälkeen köllötellä auringossa. Ja rakastahan tämä kissan elämä on. Pitää syödä, pyrkiä kellariin syömään, sulattaa ruokaa, ottaa päivänokosia ja… Alkaa ihan ramaista, kun luettelee kaikkia velvollisuuksia, mitä kissoille kasaantuu.

Ja vielä se pakkaamisen vaiva. Kisumummo ja –pappa ovat taas lähdössä jonnekin. Miaumiin kuulemma. Se on Ameriikassa. Siis Miaumi. Floridassa. Kai tiedät? Siellä paistelee aurinko täydeltä terältä. Se heliumpallo, missä on vähän vetyä mukana. Ilmankos pysyy ilmassa niin hyvin. Kaasun keveydellä.

Tarkemmin Auringosta kertoo Ilmatieteen laitos.


Tällä kertaa me kisut päätettiin lähteä matkalle mukaan. Soluttauduttiin ovelasti pakaaseihin. Minä tosin jäin aika pahasti esille, kun jäseniä alkoi raukaista ja Paparazzi sai ikuistettua päivätorkkuni kameransa syövereihin.

Hitsi! Nähty.

Saisinko olla rauhassa, pliis.
Jonkun takin voisi täältä vielä ottaa.

Hys! Tässä ollaan lakisääteisellä tauolla.
Siitä viisastuneena kaivaiduin vähän syvemmälle. Rantakassiin siis. Hihi. Mutta Mamarazzi bongasi minut sieltäkin. Enkä olisi koko yötä jaksanut muutenkaan laukussa kököttää, koska lähtevät vasta huomenna. Jostain kummasta syystä Kisumummo laittoi laukun kannen kiinni. Vaikka pakkaus on pahasti kesken! Miau-miin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti