lauantai 25. maaliskuuta 2017

Vapaat sielut

Nyt tapahtuu! Taitoluistelun MM-kisat alkavat ensi viikolla.


Siellä ne viilettävät pitkin ja poikin jäällä. Ja Mamikin on siellä. Ihan totta! Kaikkien kuuluisuuksien seassa.  No, tosin se on jäätä paikkailemassa, mutta näkee siitä hyvin kaikki tutut ja tuntemattomat luistelijasuuruudet. Ihanaa. 

Ja hupaisaa on ollut meilläkin. Mami toi työvaatteet meille työstettäväksi. Ja Esko tarttuikin heti toimeen. Nyt ne alkavat olla jotakuinkin tarpeeksi lämpimät, kisunkarvoilla kuorrutetut ihanuudet.

Tässä on työmaata kerrakseen.


Älä rasita itseäsi liikaa, voin kyllä jatkaa tästä.


Kisumummo ja –pappa on vieläkin reissussa, mutta ei se meitä niin haittaa. Mamin kanssa aika menee ihan mukavasti. Aamuisin vain on työlästä saada sitä hereille. Mutta kaksin kisuvoimin sekin onnistuu ihan helposti tuosta noin vaan. Tuijottamalla siis.

Näethän itsekin, kuka on kaikista söpöin!
Mutta vanhuksilla on meitä ikävä. Tiedän sen siitä, että joutuivat menemään eläintarhaan isoja kisuja katsomaan ja ikävää peittelemään. Kisumummolle tuli siellä vähän paha mieli, kun asukkeja pidettiin häkeissä. Mutta sitten mieli helpottui, kun kuuli, että kaikki heidät oli pelastettu huonoista oloista.

Pieni on kaunista.

Ameriikassakin pitää näköjään jonottaa.

Haloo! Kuuluuko?

Tässä saa eutuuran ja jälkiruuan samalla kertaa.

Herätys! Aamupalan aika.





Kevät tuli ja ihana aurinko!
Mutta ei häkkielämä ole kisuille ainakaan sopivaa. Meillekin on kuulemma suunniteltu ulkoiluaitausta kesäksi. Voiko hullumpaa ajatusta olla! Minä en ainakaan ulos mene. Se on vapi varma se. Haluan mieluummin viettää päiväni vapaana sieluna turvallisesti komerossa. Voisitteko sulkea oven, kiitos. Miau!



Pois haluaa hän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti