perjantai 1. huhtikuuta 2016

Hellurei huhtikuuta!

Vihdoin Kisumummo tuli takaisin. Nyt on lomailut lomailtu. Enää ei lähdetä minnekään, sanon minä. On helpottavaa, kun koko ihmisperhe on täällä vain minua varten. Palvelusväki siis koossa. Onneksi Kisupappa pysytteli sentään pääsiäisen kotona, kun Mamikin luuhusteli milloin missäkin. Mutta edes kaksi näin solakkaa kisua ei mahdu yhteen syliin. Yksi syli – yksi kisu.

Todellakin palvelusväki on vain minua varten, koska Esko-Pesko loukkaantui taas Kisumummolle, eikä ollut sitä eilen näkevinäänkään. Vaikka muutoin tunkee syliin alvariinsa. Esko oikein liehitteli Kisumummon ihmiskaveria ja merkkasi sitä omaan perheeseen kuuluvaksi. Kisumummo tästä heltyi ja päästi meidät yöksi viereen. Minä osaan olla tosi nätisti jalkopäätä lämmittämässä. Ja Eskokin aluksi. Mutta aamuyöstä taas antoi kisumassagea selkään sekä kokovartalokuorinnan. Siitä tuli lähtö. Ja taas jälleen kerran elinikäinen porttikielto yökylään. Esko se ei koskaan opi paremmille tavoille.

Mamin masun päällä on mukava keskittyä ksioihin.
Mami muuten lopettaa luistelemisen kevätnäytökseen. Uran huippukohta on kuulemma esittää krokotiilia. Eli maata mahallaan skeittilaudan päällä. Hihi.

Sitten Mami - se ihana tyttö - alkaa olla paljon paljon enemmän kotona minun kanssani. Voimme yhdessä katsoa kisoja vain kotoa käsin ja ruudun takaa. Nyt on muuten MM-kisat menossa.

Voit käydä niitä vilaisemassa liiton sivuilla http://www.stll.fi/?x2126=6903480
Viveca on meidän supersuosikki. Hyvä Viveca!

Täällä alla on jotain, ihan varmasti on!

Aprillia!


Esko, tuu pois mököttämästä!

Muitakin kisoja on menossa ympäriinsä ja siinä se aika vierähtää, kun niitä katselee.

Ja välillä pitää katsoa Sykettä. Kiirettä piisaa. Mami on katsonut jo kaikki jaksot ennakkoon Yleareenasta. http://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/sarjat

Tänään on muuten aprillipäivä, jos et muistanut. Minäkin olen aprillanut Mamia oikein olan takaa. Tuijottelen sohvien ja kaappien alle ihan pokkana vaan ja esitän, että joku tosi tärkeä lelu on sinne livahtanut. Mami siitä sitten kontalleen lattialle, mutta mitäänpä ei löydy.

Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti