sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Moni kakku päältä kaunis

Meillä on ollut yhtä hulinaa kaikin puolin. Jos luulet, että veljeni Esko olisi söpö luonne, siinä erehdyt pahan kerran. Häneen sopii hyvin sananlasku, että moni kakku päältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä. Jos minä vähän temmellän Eskon kanssa, niin ei sitä pidä mennä niin kovasti takaisin antamaan.

Ensin kisumummo luuli, että olisin punkin syövyttämä. Mutta kun huomasi kaulassa vamman ja sen vieressä jonkun paiseen, taas kiidätettiin minua eläinlääkäriin. Se sanoi heti, että näyttää ihan kulmahampaan jäljeltä. Mami ja Kisumummo katselivat pitkin seiniä ja sitten tunnustivat, että kyllä meillä kaksi kissaa on, mutta…

Ammottava kraateri

Onneksi Mamilla on hellät kädet.

No, se paise paljastui elektroniseksi varaosakseni onneksi. Siis uudet sirut toiselle puolelle, antibioottipiikit ja kaikkea. Huh, onneksi se kaikki on nyt ohi. Paitsi että Kisumummo tunkee kaksi kertaa päivässä jotain koirien (luit aivan oikein: koirien!) lääkettä kurkkuuni. Alentavaa. Tänään vahingossa puraisin sitten vastavuoroisesti Kisumummoa sormeen. Mutta se oli silkka vahinko. Anteeksi.



















Pikku purema paranee varmaan ihan itsekseen.




















Viikonloppu oli ihan kauhea. Mamilla oli ylioppilasjuhlat ja meille tulvi vieraita yksi toisensa perään jatkuvana virtana. Mami näytti kyllä tosi onnelliselta ja kauniilta. Mutta meidät tungettiin kellarin loukkoihin ja päästettiin ulos vasta illalla. Emme kyllä olisi halunneet tullakaan, kun oli kaikenmaailmat Minionsin ja kaikki. Paitsi Esko-pesko. Hän jopa karkasi kerran. Syöksyi suoraan vieraiden joukkoon juhlapatiolle ja siitä Kisupappaa karkuun lattian alle. Sai hännästä onneksi kiinni ja passitti Eskon takaisin kellariin.

Fantasiakakku meni vähän överiksi. Onkohan täytteenä silkkoa?










Ruusu sai ruusun.

Esko vähän stressaantui siitä ja pöllytti kaikki karvansa pihalle. Siitäs saitte! Eilinen päivä menikin sitten toipuessa. Onneksi Kisutäti tuli Saksasta ja sain makoilla sen masun päällä. Palkaksi annoin oikein kunnon masuhieronnat.


No, nyt on rauha maassa ja kisuilla hyvä tahto.
Kasvata, Esko, turkki takaisin!
Kisupapan masun päällä voi rentoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti