lauantai 1. lokakuuta 2016

Kissa lammasten vaatteissa

Kisumummo ja –pappa hurauttivat sinivalkoisin siivin Saksaan Minionseja vahtimaan. Ja vahtimista niissä varmastikin riittää, koska keittiön seinältä löytyi aiheeseen sopiva mietelausetaulu.

Tähän allergiaan ei taida löytyä lääkettä.


Kisutäti haluaisi kovasti kissan, mikä on täysin luonnollinen ihmisen perustarve. Onhan hän itsekin kisumainen. Mamin jälkeen paras. Hyvä lojumaan ja välttelemään taloustöitä. Kisua varmasti silittelisi, jos sellaisen saisi. Mutta Kisutädin mies – vaikka ihan mukava ihmisihminen onkin – ei halua kissaa sitten millään. Kun kuvittelee, että joutuu hoitamaan kaiken likaisen työn. Ja niin siinä kyllä kävisikin, koska Kisutäti olisi kovin kiireinen silittämisensä kanssa. Ja ehkä sitä myös vähän pelottaa, että jos kisu allergisoituisi Minionseille, tulisi lähtö. Minionseille siis. Tiedä häntä.




Mami taas – vaikka onkin ihan paras kisuilija – on nyt heittäytynyt vallan lampaaksi. Kisumummon kauhuksi liimasi parhaaseen muotimerkkiteepaitaansa lampaanvillaa Erikeepperillä. Se oli sitten sen paidan loppu se. Mutta yhdellä Mamin opiskeluystävällä oli ollut vähän huonoa erikeepperiä. Kaikki villat putosivat sen siliän tien pitkin lattiaa, kun paidan päälleen pisti. Se lammas oli sitten keritty siihen paikkaan. Vilu oli ihan kaljuna kaupungille lähteä.

Mami on tuo ihanin vasemmalla. Ehkä...
Kaikki lampaat näyttää aika lailla samalta.
No, enivei, Ilta-Sanomat uutisoi kissasta, joka on heittäytynyt lammaslauman paimeneksi. Voit katsoa videon hänestä tästä:



Ammattihan se on sekin. Johtaja. Ne valkoiset pehmoeläimet ihan palvovat häntä. Lämmin on varmasti nukkua turkisten päällä. Kunhan ei ota työtään liian vakavasti, ettei vallan rasitu. Minä en ole ihan vielä päättänyt, mikä minusta tulee tämän pentuvaiheeni jälkeen. Ehkä pallonpompottelija. Saas nähdä. Miau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti