lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulun taikaa

Täällä on ollut touhua ja tohinaa. Kuten varmaan sielläkin. Kisumummo tuossa miettii, että onko Jeesuksen synttärit oikeasti tänään vai huomenna. Kisueno korjasi, että itse asiassa ne on kesäkuussa, että turha vaivata sillä päätänsä. No, kesällä voidaan sitten juhlia niitä toisen kerran, vai mitä?

Tänään Kisumummoa autettiin joulupetien petaamisessa. Aina, kun meille tulee joku yökylään, meille laitetaan lattialle puhtaat lakanat patjoille. Siis meille kisuille. Me annetaan kyllä ihmisihmistenkin nukkua niissä yöllä. Sen verran pitää olla joulumieltä.
Siellä suunnitellaan varmaan joululounasta.

Meille on tullut paljon vieraita. Eilen fasaaniperhe piti kokousta kasvimaalla. Minä ihan ihan kiltisti vain katselin niitä ikkunasta aivan muina kissoina.



Voisin esittää joulukuvaelmassa vaikka oravaa.
Kisumummon oma hetki.
Kisuteetä ja suklaata joulukalenterista.









































Kiitos kiitos Kisutäti!
Sitten saatiin Oulusta asti postipaketti. Se tuli meidän K-Markettiin. Kisutäti lähetti. Siellä oli aika hieno lahja minulle ja Esko-Peskolle. Illalla saadaan tietää sisustan salaisuus.

Muutenkin meillä on kovasti lahjoja. Napsu-serkku niitä kuulemma tuolla kellarissa availee.








Onko nämä kaikki todella meille kahdelle













Tässä vaihdetaan joulumieltä.










Mutta paras joululahja ikinä tuli tänään. Siis Mami. Miaaauu! Eskon kanssa toivotettiin kovasti tervetulleeksi. Ihana on joulu.

Älä luule, että palvoisin, katson vain, että kaikki on hyvin.
Pitää merkata omaan perheeseen sukatkin.




















Nyt juuri me koristellaan joulukuusta ja katsotaan Lumiukko-elokuvaa. Se on vähän surullista, että kaikki Käpytontut on kadonneet jonnekin. Siis meillä on yleensä kuusessa perinnekäpytonttuja, lasten tekemiä. Sitten, kun minä olen niitä vähän käsitellyt, niistä on tullut pelkkiä käpyjä, mutta niitäkään siis ei enää juuri missään ole. No, ei se mitään, kun on Mami. Me annetaan Mamin ja Kisuenon koristella ihan rauhassa ja taiteellisella silmällämme sitten korjaillaan vähän parempaan uskoon yöllä. Hihi.

Illalla sitten availlaan kaikki paketit. Siis Eskon kanssa me avataan ne ihan kaikki. Koska olemme auttavaisia ihmisystävällisiä kissoja.


Paras elokuva ikinä!

Telkussa muuten juuri sanottiin, että Jeesuksen synttärit on huomenna. Ei se Kisuenokaan kaikkea tiedä, vaikka ihan yliopistossa opiskeleekin.

Vietä sinäkin rauhaisaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti