lauantai 17. joulukuuta 2016

Muutosvastarintaa

Sinne se Mami meni.
Nyt se kauheus on tapahtunut! Tai siis meille kisuille valjennut. Mami on vallan kokonaan muuttanut meiltä pois. Eikö ole kamalaa! Kisupappakin reissaili taas viikon jossakin, mutta onneksi Kisumummo oli uskollisesti meidän kanssa kotona. Hiljaista oli.
Etkö osaa laskea? Kaksi tassua on ikkunalaudalla.

Kisumummo ja -pappa eivät olisi millään Mamia päästäneet yksin kylmään ja outoon maailmaan, mutta minkäs teit! Me kisutkin pyörittiin ja hyörittiin jaloissa, mutta sinne se meni. Nyyh...




Koirista muuten sanotaan, että ne ovat uskollisia kotieläimiä. Mutta kyllä meidän ihmisihmiset ovat uskollisuudessaan meitä kohtaan vertaansa vailla. Joka päivä tulee ruokaa (tosin liian harvoin), hiekkalaatikot puhdistetaan ja möyhitään päivittäin, syli on vapaana iltaisin tv:n ääressä ja joskus pääse jopa viereen yöksi. Vaikka Mamia on kova ikävä, kyllä tämä silti menettelee. Ja onneksi se tulee taas tänään käymään!


Ja kyllä Mamillakin on meitä ikävä. Osti uuteen kotiinsa Väinö- ja Eskoverhotkin. Hihi.

Hienot kisuverhot, eikö totta!

Esko tähystystornissamme Mamia odottamassa.

Joulun odotus on aika raskasta.

Me saatiin yksi joululahja jo etukäteen.

Tänne voi mennä ratkomaan ongelmiaan kisu jos
toinenkin.

Ei ihan vielä ratkenneet.

Kovaa työtä oli, mutta hyvät tuli.

Näissä meni tovi jos toinenkin.
Onko lapsityövoiman käyttö ihan sallittua näin joulun alla?

Iltavalaistusta Kisupapalle, kun vihdoin tuli kotiin.

Saksan Minionsit sai jo joulukuusen.



2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Mami on jättänyt Kissalan heitteille? Kyllä se nyt on eläinsuojelun asia. On varmaan ihan kauhea ikävä Mamia. Terveisiä Mammalta

    VastaaPoista
  2. Hei. Luulin, että olin jo vastannut. Kisusuojelua tosiaan tarvitaan. Onneksi Mami tuli tänään. Voidaan viettää ihana joulu yhdessä :) Miau!

    VastaaPoista