keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Räsymollana

Hei taas! En voinut viime viikolla kirjoittaa sinulle mitään ollenkaan, koska Esko varasi Kisumummon tietokoneen vallan kokonaan. Kirjoitti salasanatkin uusiksi. Eivätkä ne olleet ihan lyhyitä. Noin 30 hännänmittaa pitkiä. Esko on aika kova tekemään konttoritöitä.

Esko konttorirotta
Mutta taas hyviä uutisia Tollosta. Karkureissulla katkennut hammas on nyt poistettu juurineen asianmukaisesti eläinlääkäri Hertassa  http://www.hertta.com. On muuten hyvä paikka. Kohtuuhintainen ja ystävällinen palvelu, sanoo hän. Siis Tollo.

Kun serkkupoika sai rauhoittavan pistoksen ennen operaatiota, muuttui hän ihan kuin räsynukeksi. Kisuroduissa tämä on Ragdoll, joka on Herra Internetin mukaan "saanut nimensä riepunukkemaisesta olemuksestaan. Kun ragdoll-kissan ottaa syliin, se rentoutuu ja tuntuu veltolta kuin räsynukke."
http://www.finragdolls.net/suomi/Ragrotu.html


Otetaan rennosti vaan
Tollo Räsymolla




En kyllä ymmärrä, mitä ihmeellistä tuossa on. Hah! Minä pystyn olemaan Ragdoll ilman lääkitystäkin, ihan Brittiläisenä. Näin vaan rennosti Mamin sylissä. Kun heittäytyy kunnolla lötköksi ja painavaksi, pääsee näet paljon nopeammin alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti